Basisschool De Stelberg krijgt predicaat GOED van de Inspectie

De school heeft vandaag het predicaat Goed ontvangen van de Inspectie van het Onderwijs. Het team is trots op de uitkomst van het onderzoek. De inspectie maakte de uitkomst vanmiddag bekend in aanwezigheid van alle medewerkers en de voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Kind en Onderwijs Rotterdam, Rolf van den Berg.

De directie is bijzonder blij met deze kwalificatie: “We zijn ontzettend trots op de inzet van ons team! We zien het als een resultaat van onze inspanningen. Als school hebben wij een mooi onderwijsaanbod en bieden wij de juiste ondersteuning voor onze leerlingen. De inspectie benoemde nog meer kwalificaties als goed, waaronder het pedagogisch klimaat, dat door de hele school zichtbaar is. De school heeft een veilige leeromgeving, is warm en betrokken en kinderen worden gezien. Fijn, als onafhankelijke experts dat bevestigen.”

Ambities

De Inspectie kijkt bij het onderzoek onder andere of een school de ambities die zij beschrijft in het schoolplan overtuigend waarmaakt in de praktijk. De inspectie bezocht vandaag diverse lessen op
De Stelberg en sprak met leerlingen, ouders, leerkrachten en het management team.

Bedankt

Dankzij de samenwerking met ouders, de inzet van onze leerlingen en de hoge betrokkenheid van het team is dit fantastische resultaat bereikt!

Comments are closed.