Sinds 1 augustus ben ik benoemd als directeur op De Stelberg. Dit is de derde school waar ik leiding aan mag gaan geven. De afgelopen drie en een half jaar werkte ik als teamleider bij een stichting binnen de jeugdzorg. Ook heb ik een aantal jaren in kerkelijke gemeenten gewerkt. Nu dus weer de overstap gemaakt naar het onderwijs.

Ik vind het belangrijk om verbinding te kunnen maken; verbinding tussen de leerkrachten, tussen de kinderen en ook met de ouders. Samen zorgen wij er voor dat de kinderen een goede periode op Kindcentrum De Stelberg mogen hebben!

Mijn eigen gezin bestaat uit vier (pleeg)kinderen. Eén van hen woont nog bij ons thuis, de rest is al uitgevlogen en woont op zichzelf, of heeft een eigen gezinnetje gesticht. Zo zijn mijn vrouw en ik ook grootouders van twee prachtige kleinkinderen.

De komende tijd ga ik me vooral richten op het kennismaken met de school in al zijn facetten: nader kennismaken met alle personeelsleden, met ouders en met alle geledingen binnen en buiten de school. Op deze manier hoop ik snel wegwijs te zijn binnen De Stelberg. Ik kijk er naar uit om met iedereen samen te werken!

Comments are closed.